Életmód

Életmód

Újabb orvos szólt be Schobert Norbinak

Az Update-diéta legalább annyi indulatot vált ki, mint amennyi rajongót hoz Schobert Norbinak. Most egy szegedi orvos borult ki a fitneszguru miatt, aki beperli kritikusát.

FITNESS / TESTÉPÍTÉS, SPORTOLÁS. DE MIÉRT IS!?

Úgy gondolom nagyon fontos először is egy gondolkodásmódot a magunkévá tenni: a sport, a mozgás = élet és egészség. Ezt azért tesszük mert törődünk az egészségünkel és felelősséget vállalunk érte. Azért, hogy a jövőben is egészségesek maradjunk és teljes, minőségi, hosszú életet élhessünk.

SPORTOLÁS FONTOSSÁGA AZ IDŐSEBB KORBAN

Előszó: „A legtöbb ember egészségét nem értékeli, nem becsüli mindaddig, amíg meg nem betegszik, amíg el nem veszíti azt. Pedig sokkal könnyebb az egészséget megőrizni, mint a beteget meggyógyítani.

Tunningold fel a tested vitaminokkal

Amikor táplálék kiegészítésről gondolkodunk mindig az alapoknál kezdjük. Vitaminok! Ezek olyan szerves vegyületek, amelyekre szervezetünknek számos folyamat működéséhez szüksége van, legyen az fogyás, alakformálás vagy éppen izomtömeg növelés.

A sikeres fogadalom titka

Szilveszter éjszakája a pezsgő, a virsli és a lencse mellett leggyakrabban a következő évre vonatkozó - és gyakran kudarcba fulladó - fogadalmakról szól. De nem kell feltétlenül elbukni.

Bulik
699 fans
Légy regisztrált 'FUN' tagunk, hogy mindig értesülj a hozzád legközelebb eső legfrissebb buli, divat és lakhelyeddel kapcsolatos minden információról.

A regisztrációhoz kattints ide!

Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Jogi nyilatkozat Médiaajánlat  |  Bulifotók  |  Kapcsolat | Adatvédelem |


Minden jog fenntartva 2009-2016 © B1 Média Kft. | code & design by COMpose-IT

Hirdetéssel kapcsolatos információk:

info@buli1.hu

+36-70-419-8618