Életmód

Újabb orvos szólt be Schobert Norbinak

Az Update-diéta legalább annyi indulatot vált ki, mint amennyi rajongót hoz Schobert Norbinak. Most egy szegedi orvos borult ki a fitneszguru miatt, aki beperli kritikusát.

Segítség férfiaknak: ezért kukáz ki minden nő a Tinderen

Allison Tierney, a Vice szerzője régi motorosnak számít a híres-hírhedt randioldalon. Nem tagadja, hogy a profilok 95 százalékát ezzel együtt balra söpri. De vajon miért?

FITNESS / TESTÉPÍTÉS, SPORTOLÁS. DE MIÉRT IS!?

Úgy gondolom nagyon fontos először is egy gondolkodásmódot a magunkévá tenni: a sport, a mozgás = élet és egészség. Ezt azért tesszük mert törődünk az egészségünkel és felelősséget vállalunk érte. Azért, hogy a jövőben is egészségesek maradjunk és teljes, minőségi, hosszú életet élhessünk.

SPORTOLÁS FONTOSSÁGA AZ IDŐSEBB KORBAN

Előszó: „A legtöbb ember egészségét nem értékeli, nem becsüli mindaddig, amíg meg nem betegszik, amíg el nem veszíti azt. Pedig sokkal könnyebb az egészséget megőrizni, mint a beteget meggyógyítani.

Tunningold fel a tested vitaminokkal

Amikor táplálék kiegészítésről gondolkodunk mindig az alapoknál kezdjük. Vitaminok! Ezek olyan szerves vegyületek, amelyekre szervezetünknek számos folyamat működéséhez szüksége van, legyen az fogyás, alakformálás vagy éppen izomtömeg növelés.

Miért romlik el a párkapcsolatok többsége?

Biztos ti is tapasztaltátok, hogy hatalmas fordulatot vett a párkapcsolati morál a régmúlthoz képest. Az elvárások megszaporodtak, a toleranciaszint a nullához közelít és a kompromisszumkészség egyet jelent az önmegtagadással.

Dugj a Facebook-barátoddal!

Hatalmas sikert aratott egy új Facebook-alkalmazás, ami egyéjszakás kalandhoz segíti hozzá a közösségi oldal használóit.

A sikeres fogadalom titka

Szilveszter éjszakája a pezsgő, a virsli és a lencse mellett leggyakrabban a következő évre vonatkozó - és gyakran kudarcba fulladó - fogadalmakról szól. De nem kell feltétlenül elbukni.

Szerelem első látásra? Az agyunk megmondja, ki az igazi

Az agyban, ráadásul mindössze a másodperc törtrésze alatt eldől, milyen kinézetű személyt találunk vonzónak – állítják ír szakemberek.

Ami a nőnek jól jön: hogy manipulálható a férfi?

Nem kell a gyengébb felet adnunk a párkapcsolatban - itt az ideje, hogy megtanuljuk azokat a trükköket, amelyekkel előnyös irányba fordíthatunk dolgokat. Hogyan manipulálható a férfi?

12 hét alatt leadható a sörhas

Sprintelni, nem kocogni! A gyors futással ugyanis leadható a sörhas - amely szexi, vagy sem, az biztos, hogy egészségtelen.

Bulik
699 fans
Légy regisztrált 'FUN' tagunk, hogy mindig értesülj a hozzád legközelebb eső legfrissebb buli, divat és lakhelyeddel kapcsolatos minden információról.

A regisztrációhoz kattints ide!

Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Jogi nyilatkozat Médiaajánlat  |  Bulifotók  |  Kapcsolat | Adatvédelem |


Minden jog fenntartva 2009-2016 © B1 Média Kft. | code & design by COMpose-IT

Hirdetéssel kapcsolatos információk:

info@buli1.hu

+36-70-419-8618